KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!KV Mechelen wil wedstrijd tegen Genk laten herspelen

00935 ‘De scheidsrechterlijke vergissing heeft het normale verloop van de wedstrijd immers meer dan ernstig verstoord’, laat Malinwa op zijn website optekenen. De club oordeelt dat artikel 1440 uit het bondsreglement is overtreden. Het Bureau Arbitrage van de Belgische Voetbalbond (KBVB) moet nu bestuderen of de klacht van KV Mechelen tegen ‘een scheidsrechterlijke vergissing in toepassing van de spelregels’ gegrond is.VergissingTijdens de op 2-1 geëindigde competitiematch gaf scheidsrechter Luc Wouters een rode kaart aan de verkeerde speler van Malinwa. Laurens Paulussen werd na een kwartier in de partij met rood van het veld gestuurd voor handspel…

Lees verder op Sportmagazine: KV Mechelen wil wedstrijd tegen Genk laten herspelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *