KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!KV Mechelen: bondsparket vraagt geen schorsing voor Paulussen, maar roept Rits op

00684 De rode kaart had eigenlijk aan Paulussens ploeggenoot Mats Rits gegeven moeten worden. Het bondsparket zet de scheidsrechterlijke dwaling recht en daagt Rits alsnog voor de Geschillencommissie. De middenvelder van Malinwa mag zich dinsdag gaan verantwoorden voor de handsbal.VergistRits raakte het leer met de arm, waardoor hij Susic van de 1-1 hield. Wouters had zich echter van speler vergist, waardoor Rits van de spelleider (na overleg met zijn assistenten) mocht blijven staan. Na de partij sloeg de 46-jarige Wouters mea culpa. ‘Een scheidsrechter moet de juiste beslissing nemen en dat is hier niet gebeurd. Ik…

Lees verder op Sportmagazine: KV Mechelen: bondsparket vraagt geen schorsing voor Paulussen, maar roept Rits op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *