KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Club Brugge en Anderlecht zijn de winnaars van ‘Super Sunday’

00af4 In vergelijking met de wedstrijden van Standard en Anderlecht in de Europa League van donderdag, voerde enkel Aleksandar Jankovic één wijziging door in zijn basiselftal. Jean-Luc Dompé kreeg de voorkeur op Edmilson Junior voor een plek op de linkerflank bij de Rouches. Anderlecht-coach René Weiler behield het vertrouwen in dezelfde elf die tegen Saint-Etienne aan de wedstrijd begonnen, maar had wel nog een kleine verrassing in petto door Olivier Deschacht op de reservebank te zetten. De wedstrijd begon met het meeste balbezit voor Standard, maar de gevaarlijkste kansen waren wel voor…

Lees verder op Sportmagazine: Club Brugge en Anderlecht zijn de winnaars van ‘Super Sunday’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *