KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Live: Maric keert terug bij Lokeren, Rolland bij Kortrijk

Live: Maric keert terug bij Lokeren, Rolland bij Kortrijk Foto: © photonews 01 oktober 2016 19:45<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Sporting Lokeren neemt het zaterdagavond op tegen KV Kortrijk. De bezoekers zitten in bloedvorm, dus is het opletten voor Leekens en zijn jongens. Die missen overigens enkele pionnen. “De Sutter is helaas niet beschikbaar, zijn achillespees laat spelen niet toe”, aldus Leekens. “Ook Enoh is afwezig door blessure, maar Ninaj komt terug.” Toch zijn het twee aanvallers die er niet bij zijn én is ook Coelho twijfelachtig.”Er zijn lichte twijfels rond…

Lees verder op Belgium Soccer: Live: Maric keert terug bij Lokeren, Rolland bij Kortrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *