KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Genk zal nog veel plezier aan Susic beleven: “Supporters geven me energie”

Genk zal nog veel plezier aan Susic beleven: “Supporters geven me energie” Foto: © photonews 01 oktober 2016 12:42<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Bij KRC Genk loopt bijzonder veel talent rond. Eén van die talenten is Tino-Sven Susic, een speler waar de Limburgers nog heel veel plezier aan zullen beleven en die door de supporters nu al in de armen wordt gesloten. Susic is 24 en doorliep de jeugdreeksen bij verschillende Belgische clubs, waaronder Standard en Genk. Deze zomer keerde hij terug naar Limburg en daar lijkt hij nu klaar om zijn…

Lees verder op Belgium Soccer: Genk zal nog veel plezier aan Susic beleven: "Supporters geven me energie"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *