EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Speeldata van speeldag 14 tot 17 zijn bekend: STVV ontvangt Club Brugge op zondagavond, en noteer zondag 20 november met stip in uw agenda!

Speeldata van speeldag 14 tot 17 zijn bekend: STVV ontvangt Club Brugge op zondagavond, en noteer zondag 20 november met stip in uw agenda! Foto: © photonews 30 september 2016 13:49<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Deze vrijdag werden de exacte starturen van speeldag 14 tot en met 17 in de Jupiler Pro League bekend gemaakt. En dus kunnen de fans van de zestien eersteklassers weer enkel cruciale data vastleggen. In het afsluitende weekend van de herfstvakantie openen vrijdag 2 november Kortrijk en Charleroi de debatten. Twee dagen later trekt Racing Genk zondagmiddag (14u30) naar Club Brugge….

Lees verder op Belgium Soccer: Speeldata van speeldag 14 tot 17 zijn bekend: STVV ontvangt Club Brugge op zondagavond, en noteer zondag 20 november met stip in uw agenda!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *