KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Sint-Truiden haalt punt bij Oostende

007bf De kustploeg nam de beste start en klom al in de zevende minuut op voorsprong. Na een fout op Brecht Capon in de zestien ging de bal op de stip en Cyriac faalde niet. Doelman Dutoit had geen verhaal tegen de strafschop van de Ivoriaan. Zes minuten voor de pauze kwamen de bezoekers langszij. Een vrije trap van Stef Peeters werd al dan niet gedevieerd door Steven De Petter en verraste Proto. Lang kon STVV echter niet van die treffer genieten want KVO sloeg meteen keihard terug. Marusic zette zich door op rechts, bediende de volledig…

Lees verder op Sportmagazine: Sint-Truiden haalt punt bij Oostende

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *