KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Piepjong supertalent Genk staat in elftal van de week bij Totti

Piepjong supertalent Genk staat in elftal van de week bij Totti Foto: © photonews 30 september 2016 19:25<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Racing Genk won donderdagavond met klinkende cijfers van Sassuolo. Een van de absolute uitblinkers was Leon Bailey. Hij krijgt nu een erg grote eer van de UEFA. De UEFA maakte namelijk zijn team van de week in de Europa League bekend. En daarbij was er ook ruimte voor Leon Bailey, die schitterde voor Racing Genk.De youngster van de Smurfen komt zo in een team terecht waar verder ook plaats is…

Lees verder op Belgium Soccer: Piepjong supertalent Genk staat in elftal van de week bij Totti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *