KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Genk-spelers blijven kritisch na 3-1 zege: “Daar moeten we nog aan werken”

Genk-spelers blijven kritisch na 3-1 zege: “Daar moeten we nog aan werken” Foto: © photonews 30 september 2016 15:17<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Aan niets was donderdagavond te merken dat KRC Genk recent 4 nederlagen had geleden. De jongens van Peter Maes speelden een ijzersterke partij tegen Sassuolo. En toch moet de lat nog hoger. Elke speler die we na afloop van de wedstrijd spraken, was uiteraard bijzonder tevreden na de knappe 3-1 zege. Maar toch zijn er nog enkele zaken die beter moeten, beseffen ze. Zo had de score tegen Sassuolo makkelijk kunnen oplopen…

Lees verder op Belgium Soccer: Genk-spelers blijven kritisch na 3-1 zege: "Daar moeten we nog aan werken"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *