EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Genk – Gent en meer leuke duels in de Super League

Genk – Gent en meer leuke duels in de Super League Foto: © Louis Evrard 30 september 2016 11:46<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Speeldag 6 in de Super League staat voor de deur. En dus is het uitkijken naar welke teams een goede zaak kunnen doen. Er wordt hardop gedroomd van een stunt her en der. Voorlopig staan Gent en Standard beiden nog met 10 op 12 aan de leiding in het klassement, maar de Rouchettes zijn normaliter vier punten kwijt. Eens de beroepstermijn gepasseerd is, komen de Buffalo’s dus alleen op kop met het maximum…

Lees verder op Belgium Soccer: Genk – Gent en meer leuke duels in de Super League

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *