EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Sassuolo geen partij voor Genk

Racing Genk heeft de pandoering van KV Kortrijk goed verteerd. Het won met 3-1 van het Italiaanse Sassuolo na doelpunten van Karelis en Bailey in de eerste helft en Buffel na rust. Genk ontsnapte wel aan een penalty bij een 2-0 voorsprong, maar Sassuolo kwam verder nooit echt in het stuk voor. Genk begon tegen Sassuolo, dat vooral reactievoetbal speelt, met Ndidi op het middenveld en Karelis in de punt. Met ook Pozuelo tussen de lijnen hoopte Peter Maes de ruimte tussen de linies goed te gebruiken. De Luminus Arena liep allesbehalve vol voor dit duel, maar…

Lees verder op De Standaard: Sassuolo geen partij voor Genk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *