EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Live: Maes sleutelt aan zijn defensie voor Sassuolo

Live: Maes sleutelt aan zijn defensie voor Sassuolo Foto: © photonews 29 september 2016 20:19<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Peter Maes sleutelt aan zijn defensie die de laatste tijd heel wat goals incasseerde. Natic en Walsh bezetten de flanken en Colley en Brabec staan centraal. Leon Bailey was de man die Peter Maes flankeerde tijdens het persmoment, hij zal vanavond dus wellicht starten nadat hij afgelopen weekend tijdens de rust in Kortrijk werd gewisseld. Jere Uronen is er niet bij, hij ligt in de lappenmand.Ondanks de nederlagen tegen Standard, Anderlecht, Wenen en…

Lees verder op Belgium Soccer: Live: Maes sleutelt aan zijn defensie voor Sassuolo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *