EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Genk-tegenstander Sassuolo: “Italian style” van de amateurs naar de Europa League

KRC Genk neemt het donderdagavond in de Europa League thuis op tegen Sassuolo. Wie? Dat vragen velen zich waarschijnlijk af. Hoog tijd dus om het spraakmakende verhaal van de Italiaanse club uit de doeken te doen! Volg Genk – Sassuolo hier LIVE!Wie ooit al eens met de auto naar Toscane is gereden, herkent de voetbalsteden meteen: Milaan, Turijn, Genoa, Parma, Bologna en Firenze. Zonder het te beseffen bent u dan ook in de buurt geweest van een stadje van 41.000 inwoners in de provincie Modena tussen Parma en Bologna: Sassuolo. Dat daardoor even groot (of klein)…

Lees verder op Nieuwsblad.be: Genk-tegenstander Sassuolo: "Italian style" van de amateurs naar de Europa League

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *