EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

EL-overzicht: Shakhtar is oppermachtig in de groep van AA Gent, Qabala kan net als tegen Anderlecht niet winnen

EL-overzicht: Shakhtar is oppermachtig in de groep van AA Gent, Qabala kan net als tegen Anderlecht niet winnen Foto: © photonews 29 september 2016 20:55<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Net als twee weken geleden moesten onze vier Belgische afgevaardigden vanavond aan de bak in de Europa League. Naast Anderlecht, Genk, Gent en Standard gingen nog 20 andere teams de wei in. Celta de Vigo – Panathinaikos 0 – 0In de groep van Standard en Ajax bleef Celta de Vigo alweer op een gelijkspel steken. Het bleef 0-0 tegen Panathinaikos. Bij de Spanjaarden was Theo Bongonda afwezig.Shakhtar Donetsk…

Lees verder op Belgium Soccer: EL-overzicht: Shakhtar is oppermachtig in de groep van AA Gent, Qabala kan net als tegen Anderlecht niet winnen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *