EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Dimitri de Condé niet onder de indruk van negatieve reeks KRC Genk

Een Europese nederlaag in Wenen, 10 op 24 in de Jupiler Pro League en een pak rammel in Kortrijk. Je kunt er niet naast kijken: Genk zit momenteel in het verdomhoekje. Een opkikker is dringend nodig. Maar de uitgekookte Italianen van Sassuolo zijn niet bepaald wat je noemt een hapklare brok. Toch gelooft Dimitri de Condé in een stunt. “Wij vertrekken graag vanuit de underdogpositie.” Drie pertinente vragen aan de technisch directeur. 1. Is er reden tot twijfel aan de kwaliteiten van…

Lees verder op Het belang van Limburg: Dimitri de Condé niet onder de indruk van negatieve reeks KRC Genk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *