EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Sterkhouder fit voor verhoopte Genkse stunt

Een Europese nederlaag in Wenen, 10 op 24 in de Jupiler League en een pak rammel in Kortrijk: RC Genk heeft dringend een opkikker nodig. Maar de uitgekookte Italianen van Sassuolo zijn niet bepaald wat je noemt een hapklare brok. Gelukkig raakte goudhaantje Leon Bailey fit. “Ik maak er geen geheim van. Er zit druk op de ketel”, zegt technisch directeur Dimitri de Condé. “We hadden gehoopt een stuk hoger te staan in de klassering. Maar ik ben ervan overtuigd dat we uit het dal zullen kruipen. Ook ik heb vastgesteld dat we enkele keren genekt zijn door…

Lees verder op Nieuwsblad.be: Sterkhouder fit voor verhoopte Genkse stunt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *