EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Peter Vandenbempt toont zich ontzettend kritisch voor Genk-speler: “

Peter Vandenbempt toont zich ontzettend kritisch voor Genk-speler: ” Foto: © Photonews 28 september 2016 16:01<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. KRC Genk is de laatste weken een beetje op de sukkel. De ploeg van Peter Maes verloor vier van zijn laatste vijf wedstrijden. Enkel in de beker werd er gewonnen van Aalst. Te weinig voor een ambitieuze ploeg als Genk. Peter Vandenbempt ziet dan ook een reden voor de Genkse instorting. Volgens de radiocommentator is Sébastien Dewaest niet goed bezig. ”De stoere, onverzettelijke verdediger uit het Zwarte Land is een schichtige…

Lees verder op Belgium Soccer: Peter Vandenbempt toont zich ontzettend kritisch voor Genk-speler: "

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *