KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Opinie: Onze ‘Pintjesliga’ is stilaan een cocktail aan wansmaak

Opinie: Onze ‘Pintjesliga’ is stilaan een cocktail aan wansmaak Foto: © photonews 28 september 2016 20:50<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De Jupiler Pro League is een tweetal maanden ver. En we kunnen enkel zeggen dat er al veel gebeurd is. We kunnen enkel maar hopen dat niet al te veel naar buiten komt in de wereldpers, want erg positief komen we niet in het nieuws. Het is namelijk al weken en weken krot en mot. Hadden we vorig jaar nog AA Gent dat het Belgisch merk met trots Europa indroeg tijdens het…

Lees verder op Belgium Soccer: Opinie: Onze ‘Pintjesliga’ is stilaan een cocktail aan wansmaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *