KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Kritiek op de beenharde Peter Maes, maar: “Hij is de beste ooit, tachtig procent van zijn spelers maakte hij beter, de rest ging…

Kritiek op de beenharde Peter Maes, maar: “Hij is de beste ooit, tachtig procent van zijn spelers maakte hij beter, de rest ging eronderdoor” Foto: © photonews 28 september 2016 06:01<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Racing Genk beleeft moeilijke tijden na de 0 op 9 in de Jupiler Pro League. Verhalen dat sommige spelers – onder wie rechtsback Timothy Castagne – het moeilijk hebben met de harde aanpak van coach Peter Maes, klinken steeds luider. Ook bij Sporting Lokeren en KV Mechelen coachte Maes met harde hand. Maar toen we twee weken geleden aan Antwerp-aanvaller…

Lees verder op Belgium Soccer: Kritiek op de beenharde Peter Maes, maar: "Hij is de beste ooit, tachtig procent van zijn spelers maakte hij beter, de rest ging…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *