EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

CLUBNIEUWS. Tielemans weer fit, twijfels bij Genk en Gent

Zowel Anderlecht, Genk, Gent als Standard bereiden zich voor op hun Europese wedstrijd van donderdag. Een overzicht van het belangrijkste selectienieuws. AS Saint-Etienne 29/09 21:05 Anderlecht Anderlecht kan in Saint-Etienne niet rekenen op Deschacht, maar wel op Youri Tielemans. Dik twee weken nadat de middenvelder zijn enkel verzwikte tegen ­Qabala, traint hij alweer voluit. De kans is reëel dat hij morgen in de basis start. Weiler doet nog geen beroep op linksback Obradovic, die al weken met de reserven speelt. Rechtsback Appiah is nog out. Na de interlandbreak half oktober hoopt de Fransman te kunnen hervatten. De…

Lees verder op Nieuwsblad.be: CLUBNIEUWS. Tielemans weer fit, twijfels bij Genk en Gent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *