EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Bailey is fit en geeft Maes ook nog een duidelijke hint

Bailey is fit en geeft Maes ook nog een duidelijke hint Foto: © photonews 28 september 2016 19:21<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Er wordt morgen weer gerekend op Leon Bailey bij Genk. De Jamaicaanse winger zou er wat door gezeten hebben, maar laat nu weten dat hij klaar is om te vlammen tegen het Italiaanse Sassuolo. Bailey kreeg deze week wat rust omdat ze bij Genk het gevoel hadden dat ze hem aan het verbranden waren. Maar die rust heeft hem deugd gedaan. “Ik voel me fit”, zei hij deze middag. “Zowel…

Lees verder op Belgium Soccer: Bailey is fit en geeft Maes ook nog een duidelijke hint

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *