Nana Asare Rode Duivel? Bondscoach ging Gent toch al regelmatig scouten

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Nana Asare Rode Duivel? Bondscoach ging Gent toch al regelmatig scouten Foto: © photonews 27 september 2016 17:30<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Tegen Cyprus probeerde Roberto Martinez een nieuw systeem uit bij de Rode Duivels. De 3-4-3 kan ook opties bieden voor een nieuw type van spelers. Nana Asare mag misschien wel hopen op een kans. De verdediging is en blijft een beetje het zorgenkind van de nationale ploeg, en dus moet er – zeker met de nieuwe systemen die worden uitgetest – ook dringend gedacht worden aan Nana Asare. We opperen zijn naam ondertussen…

Lees verder op Belgium Soccer: Nana Asare Rode Duivel? Bondscoach ging Gent toch al regelmatig scoutenLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer