EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Mulder erg hard voor basisspeler Anderlecht: “Hij presteert ver, ver onder de maat” & “Ik trek zijn talent in twijfel”

Mulder erg hard voor basisspeler Anderlecht: “Hij presteert ver, ver onder de maat” & “Ik trek zijn talent in twijfel” Foto: © photonews 27 september 2016 12:37<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. RSC Anderlecht ging afgelopen weekend in eigen huis onder huis tegen rode lantaarn KVC Westerlo. Een pijnlijke nederlaag, en dat zag ook gewezen Anderlecht-speler Jan Mulder. “Ik heb mijn ogen uitgekeken”, vertelde de Nederlander in Extra Time. “Westerlo speelde beter. Het spel van Anderlecht was alarmerend. En zoals Stanciu over het veld loopt…”De Roemeense aanwinst van Anderlecht zakte voor Mulder een…

Lees verder op Belgium Soccer: Mulder erg hard voor basisspeler Anderlecht: "Hij presteert ver, ver onder de maat" & "Ik trek zijn talent in twijfel"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *