Cocalic (KVM), Milicevic (AA Gent) en Susic (Genk) opgeroepen voor België-Bosnië

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Met verdediger Edin Cocalic (KV Mechelen) en middenvelders Danijel Milicevic (AA Gent) en Tino-Sven Susic (KRC Genk) heeft de Bosnische keuzeheer drie spelers opgeroepen die actief zijn in de Belgische competitie.Ook verdediger Ervin Zukanovic (ex-Gent, nu Atalanta) en doelman Asmir Begovic (ex-La Louvière, nu Chelsea) hebben een verleden op de Belgische velden.Verder bestaat de groep uit bekende namen als spitsen Edin Dzeko (AS Roma) en Vedad Ibisevic (Hertha) en middenvelder Miralem Pjanic (Juventus).Bosnië versloeg begin september in zijn eerste kwalificatiematch in groep H Estland met 5-0. De Rode Duivels haalden het met…

Lees verder op Sporza: Cocalic (KVM), Milicevic (AA Gent) en Susic (Genk) opgeroepen voor België-BosniëLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer