Allijns doet voorspelling over Belgische KVK-speler “Wij zetten hem op het pad naar een grote carrière”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Allijns doet voorspelling over Belgische KVK-speler “Wij zetten hem op het pad naar een grote carrière” Foto: © Photonews 27 september 2016 14:55<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. KV Kortrijk doet het uitstekend tijdens het seizoensbegin in de Jupiler Pro League. De West-Vlaamse club staat met 14 op 24 knap zesde in de stand. Voorzitter Joseph Allijns is dan ook een tevreden man. Kortrijk boekte afgelopen weekend nog een sensationele 4-1-zege tegen KRC Genk. “Met alle respect voor alle kernen die we ooit hadden, maar ik durf te zeggen dat dit een van…

Lees verder op Belgium Soccer: Allijns doet voorspelling over Belgische KVK-speler “Wij zetten hem op het pad naar een grote carrière”Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer