EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Reviewcommissie roept twee spelers op, allebei uit Gent-STVV

Reviewcommissie roept twee spelers op, allebei uit Gent-STVV Foto: © photonews 26 september 2016 18:18<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De Reviewcommissie heeft vier fases van de achtste speeldag van de Jupiler Pro League herbekeken en heeft daaruit twee fases onthouden. Twee spelers dus die het mogen komen uitleggen… Uit de match tussen AA Gent en STVV werden twee fases bekeken: een fase met Kalifa Coulibaly in de 27ste minuut en een fase met Sascha Kotysch uit de 72ste minuut. Allebei de spelers zullen opgeroepen worden en riskeren een vervolging door het…

Lees verder op Belgium Soccer: Reviewcommissie roept twee spelers op, allebei uit Gent-STVV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *