KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!KRC Genk steunt slachtoffers van aardbeving in Italië

Van elk ticket dat wordt verkocht voor de Europa Leaguewedstrijd donderdag tussen KRC Genk en US Sassuolo Calcio, gaat een euro naar een project dat slachtoffers van de aardbeving eind augustus in Italië steunt. Dat maakte de eersteklasser maandag bekend. Racing Genk 29/09 21:05 Sassuolo “Op 25 augustus trof een zware aardbeving het centrum van Italië. Er vielen 241 doden, honderden gewonden en de materiële schade was enorm. Duizenden Italianen verloren hun thuis, verschillende sportclubs in de getroffen regio werden omgebouwd tot opvangcentra”, luidt het in een persbericht. “KRC Genk en US Sassuolo Calcio zetten hun schouders onder een…

Lees verder op Gazet van Antwerpen: KRC Genk steunt slachtoffers van aardbeving in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *