EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

KRC Genk koopt busje voor slachtoffers Italië

Voetbalclub Arquata del Tronto. Foto: HBVL Voor elk ticket dat verkocht wordt voor de wedstrijd van KRC Genk tegen het Italiaanse Sassuolo gaat 1 euro naar de financiering van “#Unitialcentro”. Dat project zamelt geld in om een busje te kopen waarmee kinderen van de dorpjes getroffen door de aardbeving in Centraal-Italië naar de voetbaltraining in naburige dorpen gebracht kunnen worden. Op 25 augustus werd Italië getroffen door een zware aardbeving. Duizenden mensen verloren hun huis, verschillende sportclubs werden omgebouwd tot opvangcentra. Racing Genk en UC Sassuolo Calcio zetten hun schouders onder een lokaal project dat een verschil…

Lees verder op Het belang van Limburg: KRC Genk koopt busje voor slachtoffers Italië

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *