KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Genk geeft geld aan slachtoffers van Italiaanse aardbeving

Op 25 augustus werd het centrum van Italië getroffen door een zware aardbeving. Er vielen 241 doden en talloze mensen verloren hun thuis.Genk, dat vele fans met vele fans met Italiaanse roots heeft en nu ook nog een Italiaanse opponent treft, wil helpen.”KRC Genk en Sassuolo zetten hun schouders onder een lokaal project. Dat zamelt geld in om een busje te kopen om kinderen te laten voetballen”, klinkt het.”Het busje moet de spelers van de plaatselijke voetbalclub Arquata del Tronto naar voetbalterreinen in de buurt te brengen. Zo krijgen ze de kans om te voetballen,…

Lees verder op Sporza: Genk geeft geld aan slachtoffers van Italiaanse aardbeving

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *