EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Één blok beton, die Gouden Stier van KV Kortrijk: “Écht allemaal spieren”

Één blok beton, die Gouden Stier van KV Kortrijk: “Écht allemaal spieren” Foto: © photonews 26 september 2016 12:42<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Idriss Saadi werd in een mum van tijd de nieuwe chouchou van het Kortrijkse publiek. Hij scoorde van zijn zeven goals maar liefst zes in het Guldensporenstadion, dat helpt natuurlijk. “Een specialiteit? Ik ben vooral blij dat we opnieuw de overwinning konden binnenhalen”, aldus Saadi die voor het eerst met een gouden kleinood op het shirt speelde. “Die Gouden Stier? Ik kende het fenomeen eigenlijk niet. Het is…

Lees verder op Belgium Soccer: Één blok beton, die Gouden Stier van KV Kortrijk: “Écht allemaal spieren”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *