Dury en Essevee met vertrouwen van de leider: “Hopelijk staan we nog lang helemaal bovenaan”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Dury en Essevee met vertrouwen van de leider: “Hopelijk staan we nog lang helemaal bovenaan” Foto: © photonews 26 september 2016 08:36<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Zulte Waregem wist op bezoek bij KV Mechelen een 2-0 achterstand nog helemaal om te draaien naar een voorsprong. En dus troffen we na de match een gelukkige Francky Dury. Hoewel: hij bleef ook kritisch voor de minpuntjes na een erg sterke wedstrijd. “Positioneel en communicatief stonden we niet goed in de eerste helft. We moeten er bij stilstaan dat we na een goede start ons daar…

Lees verder op Belgium Soccer: Dury en Essevee met vertrouwen van de leider: "Hopelijk staan we nog lang helemaal bovenaan"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer