EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Anderlecht dat thuis verliest in de Jupiler Pro League? Zo zeldzaam is het …

Anderlecht dat thuis verliest in de Jupiler Pro League? Zo zeldzaam is het … 26 september 2016 20:09<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De verrassing van de speeldag was ongetwijfeld het thuisverlies van Anderlecht tegen (voormalige) rode lantaarn Westerlo. De Brusselaars die thuis verliezen? Dat is een zeldzaamheid. Wij zochten het uit. Anderlecht staat al jaren bekend om zijn ijzersterke thuisreputatie in eigen land. Er zijn maar weinig ploegen die het laatste decennia met de drie punten zijn gaan lopen in het Astridpark. Vorig seizoen werd er in de Jupiler Pro League zelfs thuis niet verloren….

Lees verder op Belgium Soccer: Anderlecht dat thuis verliest in de Jupiler Pro League? Zo zeldzaam is het …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *