EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

‘Aan Martínez om zijn kwaliteiten als bondscoach te tonen nu De Bruyne er niet is’

002818 Olivier Deschacht geraakte dit weekend in opspraak door een vermeende gokaffaire, hij zou geld ingezet hebben op wedstrijden waarin hij zelf meedeed. Een opgeklopt verhaal of moet er inderdaad paal en perk gesteld worden aan gokkende voetballers?Jacques Sys: “Een profvoetballer mag niet op eigen wedstrijden gokken, dat is verboden, dus dan moeten voetballers dat ook niet doen. Er loopt een onderzoek, dus er zal wel degelijk iets aan de hand zijn, maar het zal moeten blijken welke verantwoordelijkheid Olivier Deschacht daar zelf in draagt. Het zou in ieder geval een slecht zaak zijn…

Lees verder op Sportmagazine: ‘Aan Martínez om zijn kwaliteiten als bondscoach te tonen nu De Bruyne er niet is’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *