EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

VIDEO. Kortrijk neemt thuis vlot de maat van Genk

Westerlo, AA Gent, Club Brugge en nu ook Racing Genk: het rijtje tegenstanders dat in Kortrijk niet kan winnen wordt tweewekelijks langer. Na doelpunten van Totovytsky, Mercier en twee keer topschutter Saadi werden de Limburgers met een zware 4-1-pandoering huiswaarts gestuurd. Nul op negen voor de mannen van Peter Maes, een knappe vierde plaats voor die van Karim Belhocine.Verliezen op Standard en thuis tegen Anderlecht: het kan iedereen overkomen. Toch wilde Racing Genk op bezoek bij KV Kortrijk orde op zaken stellen om de kloof met de top zes niet te groot laten worden. Het…

Lees verder op De Standaard: VIDEO. Kortrijk neemt thuis vlot de maat van Genk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *