EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Buffel, bevreesd voor jaar te veel: “Maar je mag geen kansen laten liggen”

Buffel, bevreesd voor jaar te veel: “Maar je mag geen kansen laten liggen” Foto: © photonews 24 september 2016 10:10<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Thomas Buffel draait al een eeuwigheid mee, zo lijkt. Maar de 35-jarige aanvoerder van Genk is nog steeds belangrijk in Limburg. En dat doet hem twijfelen over zijn toekomst. Buffel speelt immers nog elke week op een hoog niveau. “Toen ik twee seizoenen geleden bijtekende tot 2017, zei ik dat het misschien mijn laatste contract zou worden. Maar vorig jaar draaide ik nog een sterk seizoen en de laatste…

Lees verder op Belgium Soccer: Buffel, bevreesd voor jaar te veel: "Maar je mag geen kansen laten liggen"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *