EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Speeldag 5 in de Super League: Gent – Anderlecht en Standard – Genk voor leidersplaats

Speeldag 5 in de Super League: Gent – Anderlecht en Standard – Genk voor leidersplaats Foto: © Louis Evrard 23 september 2016 11:45<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. We zijn opnieuw klaar voor voetbal in de Super League na het interlandreces. En dus wordt het superspannend. Krijgen we een nieuwe leider? Gent en Anderlecht nemen het in de topper van de speeldag tegen elkaar op in Oostakker om 20.30 uur. Wie pakt de leidersplaats na speeldag 5? Standard neemt het dan weer op tegen Racing Genk Ladies. Beide clubs hebben 7 op 9 na drie speeldagen, ook allesbehalve…

Lees verder op Belgium Soccer: Speeldag 5 in de Super League: Gent – Anderlecht en Standard – Genk voor leidersplaats

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *