EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Nicolae Stanciu is de nieuwe chouchou van het Astridpark, maar zondag verwelkomt RSC Anderlecht die andere cultheld uit het verleden

Nicolae Stanciu is de nieuwe chouchou van het Astridpark, maar zondag verwelkomt RSC Anderlecht die andere cultheld uit het verleden Foto: © photonews 23 september 2016 11:45<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. RSC Anderlecht maakt zich op voor een doelpuntenkermis tegen het noodlijdende KVC Westerlo. En dan knalt Nicolae Stanciu misschien wel zijn eerste voor paars-wit tegen de touwen. De Roemeense spelmaker lukte vorige week zondag tegen Racing Genk bijna zijn eerste treffer, maar hij zag zijn poging op de dwarsligger uiteen spatten. Mogelijk heeft hij zondagavond meer geluk.Stanciu zal zich ongetwijfeld…

Lees verder op Belgium Soccer: Nicolae Stanciu is de nieuwe chouchou van het Astridpark, maar zondag verwelkomt RSC Anderlecht die andere cultheld uit het verleden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nicolae Stanciu is de nieuwe chouchou van het Astridpark, maar zondag verwelkomt RSC Anderlecht die andere cultheld uit het verleden

Nicolae Stanciu is de nieuwe chouchou van het Astridpark, maar zondag verwelkomt RSC Anderlecht die andere cultheld uit het verleden Foto: © photonews 23 september 2016 11:45<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. RSC Anderlecht maakt zich op voor een doelpuntenkermis tegen het noodlijdende KVC Westerlo. En dan knalt Nicolae Stanciu misschien wel zijn eerste voor paars-wit tegen de touwen. De Roemeense spelmaker lukte vorige week zondag tegen Racing Genk bijna zijn eerste treffer, maar hij zag zijn poging op de dwarsligger uiteen spatten. Mogelijk heeft hij zondagavond meer geluk.Stanciu zal zich ongetwijfeld…

Lees verder op Belgium Soccer: Nicolae Stanciu is de nieuwe chouchou van het Astridpark, maar zondag verwelkomt RSC Anderlecht die andere cultheld uit het verleden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *