KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!De prono van…: Leandro Trossard: Beter dan de 1 op 8 van vorig jaar, een 6 op 8 als ik er boenk op zit”

De prono van…: Leandro Trossard: Beter dan de 1 op 8 van vorig jaar, een 6 op 8 als ik er boenk op zit” Foto: © photonews 23 september 2016 16:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een pronostiek van de speeldag. Elke week neemt een smaakmaker van de Jupiler Pro League het op tegen onze redactie met maar één doel: beter doen dan de 6 op 8 die Laszlo Köteles vorig seizoen neerzette. Michiel Jonckheere en Birger Verstraete pakten al uit met een even hoge 6 op 8. En dus…

Lees verder op Belgium Soccer: De prono van…: Leandro Trossard: Beter dan de 1 op 8 van vorig jaar, een 6 op 8 als ik er boenk op zit"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *