Bekerstunt Karelis bereikt Griekenland met dank aan de sociale media, maar… “Daar ben ik niet zo goed in”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Bekerstunt Karelis bereikt Griekenland met dank aan de sociale media, maar… “Daar ben ik niet zo goed in” Foto: © photonews 23 september 2016 11:49<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Vier goals in één duel, dat was Nikos Karelis op het hoogste niveau nog nooit overkomen. Een unieke prestatie die ook in Griekenland werd opgemerkt, maar… Zouden de beelden van zijn bekerstunt in de carnavalstad wel zijn thuisstad bereiken? Door het overaanbod aan wedstrijden moesten de rechtenhouders keuzes maken. Al bundelde Play Sports de vierklapper gelukkig voor de Griek in een samenvatting. (zie video)Ik…

Lees verder op Belgium Soccer: Bekerstunt Karelis bereikt Griekenland met dank aan de sociale media, maar… "Daar ben ik niet zo goed in"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer