EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Analyse: Hoe versterkten de staartploegen uit de Jupiler Pro League zich?

Analyse: Hoe versterkten de staartploegen uit de Jupiler Pro League zich? Foto: © photonews 23 september 2016 12:30<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Ook dit seizoen zou de degradatiestrijd wel eens bijzonder boeiend en spannend kunnen worden. Het was dan ook uitkijken of en hoe de clubs in de lagere regionen zich gingen versterken na een moeizame seizoenstart. En hoe die nieuwkomers het in de eerste weken van september deden. Een overzicht. Geen enkel team is momenteel al mathematisch gered natuurlijk, maar voor onze vergelijking hebben we een symbolische lijn getrokken na Club Brugge en…

Lees verder op Belgium Soccer: Analyse: Hoe versterkten de staartploegen uit de Jupiler Pro League zich?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *