Speler van Genk luidt aan alarmbel: “Ik moet meer spelen”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Bennard Kumordzi mocht tegen Aalst in de beker eindelijk nog eens spelen. De middenvelder van RC Genk loste na de rust Ndidi af. “Het is van in Montenegro geleden dat ik nog een poosje op het veld stond”, vertelt Kumordzi in HBVL…. Lees verder op Jupiler Pro League: Het bericht…

Lees verder op Jupiler pro league: Speler van Genk luidt aan alarmbel: “Ik moet meer spelen”Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Speler van Genk luidt aan alarmbel: “Ik moet meer spelen”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Bennard Kumordzi mocht tegen Aalst in de beker eindelijk nog eens spelen. De middenvelder van RC Genk loste na de rust Ndidi af. “Het is van in Montenegro geleden dat ik nog een poosje op het veld stond”, vertelt Kumordzi in HBVL…. Lees verder op Jupiler Pro League: Het bericht…

Lees verder op Jupiler pro league: Speler van Genk luidt aan alarmbel: “Ik moet meer spelen”Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer