Debat van de week: jullie vinden dat er dringend videorefs moeten komen

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Debat van de week: jullie vinden dat er dringend videorefs moeten komen Foto: © photonews 22 september 2016 19:10<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Wij vroegen jullie wat je zou willen veranderen aan het Belgische scheidsrechterssysteem. En jullie waren zéér duidelijk: er moeten videorefs komen. Robert Jeurissen, adviseur van de Belgische scheidsrechtersfederatie en ex-baas van de scheidsrechterscommissie, vond dat Genk-trainer Peter Maes een punt had na het optreden van Lardot in Genk – Anderlecht. Maes vroeg een debat over het scheidsrechtersniveau in ons land.”Ik denk wel dat er een platform voor is”,…

Lees verder op Belgium Soccer: Debat van de week: jullie vinden dat er dringend videorefs moeten komenLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer