KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Concurrentie mag jaloers worden op bank van Essevee: “Maar we hebben geen Thorgan Hazard”

Concurrentie mag jaloers worden op bank van Essevee: “Maar we hebben geen Thorgan Hazard” Foto: ¬© photonews 22 september 2016 22:35<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Zulte Waregem haalde met Marrone en Madu nog twee gewenste versterkingen binnen om centraal achterin en op de linkerflank iets geruster te zitten. De concurrentiestrijd kan beginnen bij een erg sterke ploeg in de breedte. “Maar we moeten niet dromen van de tweede plaats.” Een keertje was Essevee er erg dicht bij: zonder een afgeweken vrije trap van Biglia op Mbaye Leye was Zulte Waregem als kampioen…

Lees verder op Belgium Soccer: Concurrentie mag jaloers worden op bank van Essevee: "Maar we hebben geen Thorgan Hazard"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *