EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Stijn Stijnen (Sp. Hasselt): ‘Op termijn naar eerste klasse’

Stijn Stijnen, ex-doelman van Club Brugge en de nationale ploeg, groeide op in Hasselt. Hij was er vier jaar voorzitter van Sporting Hasselt en sinds begin dit jaar hoofdtrainer. In mei promoveerde zijn ploeg, ze zit nu in de hoogste amateurliga, net onder 1B. Is dit het plafond voor Sporting Hasselt? Stijnen: ‘Neen. Ik snap die mensen niet die zeggen dat tweede klasse – want dat is nu ongeveer het niveau – voldoende is. Gaan we dan bewust verliezen? Ik zie geen enkele reden waarom eerste klasse in Hasselt niet zou kunnen. ‘Als je voorzitter van een…

Lees verder op Sportmagazine: Stijn Stijnen (Sp. Hasselt): ‘Op termijn naar eerste klasse’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *