EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Racing Genk knalde er – dankzij Karelis – vier binnen: “Het scorend vermogen dat tegen Anderlecht ontnrak was er nu wél”

Racing Genk knalde er – dankzij Karelis – vier binnen: “Het scorend vermogen dat tegen Anderlecht ontnrak was er nu wél” Foto: © photonews 21 september 2016 23:17<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Racing Genk verzekerde zich woensdag op overtuigende wijze van een plaats bij de laatste zestien in de Croky Cup. Terwijl de Limburgers zondag tegen Anderlecht nog tevergeefs de weg naar doel zochten, vlogen de ballen er tegen Eendracht Aalst vlotjes in. “Het scorend vermogen dat tegen Anderlecht ontbrak, was er vanavond wél”, analyseerde Peter Maes de bekerpartij van zijn manschappen. “We speelden…

Lees verder op Belgium Soccer: Racing Genk knalde er – dankzij Karelis – vier binnen: “Het scorend vermogen dat tegen Anderlecht ontnrak was er nu wél”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *