EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Na Bailey en Pozuelo staat volgende Genkse goudhaan op: “is een absolute aanwinst voor onze eerste klasse”

Na Bailey en Pozuelo staat volgende Genkse goudhaan op: “is een absolute aanwinst voor onze eerste klasse” Foto: © photonews 21 september 2016 09:38<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Racing Genk demonstreerde zondag bij momenten tegen Anderlecht. De Limburgers beschikken over enorm veel talentvolle jongens en daar kwam deze zomer ook nog eens Tino Susic. De 24-jarige Bosniër met Belgische roots zette meteen zijn voet naast die van Leon Bailey en Alejandro Pozuelo. “Susic is een absolute aanwinst voor onze eerste klasse”, analyseerde Peter Vandenbempt maandag in Extra Time zijn optrede tegen Anderlecht.Blijk van…

Lees verder op Belgium Soccer: Na Bailey en Pozuelo staat volgende Genkse goudhaan op: “is een absolute aanwinst voor onze eerste klasse”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *