EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

LIVE. Sporting Hasselt op weg naar stunt, STVV en Genk halen uit

STVV en KRC Genk stoten door naar de achtste finales, Sporting Hasselt, Bocholt en Lommel United zijn uitgeschakeld. Dat is het verdict na de zestiende finales in de Croky Cup. Een overzicht van de prestaties van de Limburgse ploegen: Geen stunt voor Sporting HasseltSporting Hasselt leek lange tijd op weg naar een absolute stunt. Aan de rust leidden de provinciehoofdstedelingen met 2-0 tegen KV Mechelen. Hasselt droomde van de volgende ronde, maar zag Mechelen in de tweede helft langszij komen dankzij twee doelpunten van Croizet. In de slotfase werd het Stedelijk Sportstadion in rouw gedompeld toen…

Lees verder op Het belang van Limburg: LIVE. Sporting Hasselt op weg naar stunt, STVV en Genk halen uit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *