EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Interview: Dante Vanzeir staat voor doorbraak bij Genk: “Vroeger droomde ik van die vlagjes en wou ik er tussenhangen”

Interview: Dante Vanzeir staat voor doorbraak bij Genk: “Vroeger droomde ik van die vlagjes en wou ik er tussenhangen” Foto: © photonews 21 september 2016 07:02<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Dante Vanzeir is intussen al een bekende naam geworden in het Belgische voetbal, al maakte hij pas zondag zijn debuut in eerste klasse. Zijn prestaties op het WK U17 waren immers al top. En nu staat hij klaar om helemaal door te breken. Zondag kreeg hij acht minuten in de wedstrijd tegen Anderlecht. Acht minuten die hem waarschijnlijk nog lang zullen bijblijven en…

Lees verder op Belgium Soccer: Interview: Dante Vanzeir staat voor doorbraak bij Genk: "Vroeger droomde ik van die vlagjes en wou ik er tussenhangen"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *