EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Genk Ladies moet aanvalster maanden missen

Genk Ladies moet aanvalster maanden missen Foto: © Jill Delsaux 21 september 2016 12:40<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Brute pech voor Hanne Merkelbach. De youngster van Racing Genk zal maanden buiten strijd zijn na een ernstige blessure. Vorig jaar was ze nog een van de revelaties van play-off 2. Week na week mochten we toen schrijven over de doelpunten van de aanvalster, die vanuit het B-elftal naar de A-kern werd overgeheveld en het ook daar dus goed deed.Dit seizoen mocht ze ook al meespelen bij het A-team, maar in…

Lees verder op Belgium Soccer: Genk Ladies moet aanvalster maanden missen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *