KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Bekervoetbal door de ogen van de kleintjes deel III: “Op het eerste moment dachten we dju we hadden liever Standard of Anderlecht gehad”

Bekervoetbal door de ogen van de kleintjes deel III: “Op het eerste moment dachten we dju we hadden liever Standard of Anderlecht gehad” Foto: © photonews 21 september 2016 10:06<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het is weer tijd voor de Croky Cup. Geel versloeg in 2005 Anderlecht in eigen huis, alles kan in bekervoetbal. Maar wie wordt dit jaar dé verrassing van het toernooi? Voetbalkrant.com ging eens langs bij de negen overgebleven amateurploegen en vroegen of ze blij zijn van met de tegenstrever of niet. Harelbeke-STVV: Christophe Rommens (voorzitter)”Met STVV hebben…

Lees verder op Belgium Soccer: Bekervoetbal door de ogen van de kleintjes deel III: "Op het eerste moment dachten we dju we hadden liever Standard of Anderlecht gehad"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *